A fit lifestyle

Angelica Ahlrik

Kostrådgivning

Boka en tid med mig

 
 
 

 

"UNDER EN GRATIS KONSULTATION SÅ KOMMER VI TILLSAMMANS FRAM TILL VILKET UPPLÄGG SOM PASSAR DIG"

Energi in, energi ut.

 

 

Individuellt kostupplägg

kom igång - för dig som vill känna och se en

förändring på kroppen med hjälp av kosten.

För dig som har bra koll på träningen, men

där utveklingen brister i maten.

 

Genom att prata om hur du äter och lever i dag så sätter vi ihop ett kostprogram som är individuellt anpassat efter dig och vi tar hänsyn till dina mål med kosten. I samband med detta går vi igenom lite kort om din vardag. Hur du kan anpassa ditt ätande så det får plats i din vardag på ett så enkelt sätt som möjligt. Vi gör en återkoppling varje alt varanna vecka under 4 veckor för att stämma av hur det går samt div frågor som kan dyka upp.

Pris: 2.000 kr

 

 

Vikt Coachning

en hållbar livsstil - för dig som vill

påverka din vikt på längre sikt med

både kost och träning

 

 

Ibland behövs en kickstart och någon som ser över dig i början tills du lärt dig hur din kropp fungerar. Här gör vi regelbundna uppföljningar och du får rapportera hur det går fram tills målet är nått. Vi väver även in träning i detta koncept. Allt för att din kropp ska må bra och komma igång med det den är gjord för. Rörelse!

 

Du får ett individuellt kostprogram som passar dig som vi går igenom. Vi gör mätning och tester som ger motivation och vi gör uppföljningar allt från varannan till var fjärde vecka. Uppföljningar betämmer vi tillsammans beroende vad du behöver för att du ska nå ditt mål på snabbaste och bästa sett.

 

Träningen lägger vi upp tillsammans och även detta utefter dina förutsättningar och mål. Det kan vara allt ifrån promenader på egen hand, funktionell träning hemma eller pass med mig. Väljer du att träna tillsammans med mig så sätter vi oss ner och lägger upp en plan hur ofta du önskar att vi ska ses.

Läs mer om Personlig Träning HÄR!

Pris: Ifrån 2.250 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANVÄND DINA

FRISKVÅRDSKUPONGER/ACTIWAY

TILL DIN HÄLSA

 

 

 

 

 

Vikt coachning är avdragsgillt så glöm ej att använda dina kuponger innan årets slut. Kolla med din arbetsgivare redan idag!

Copyright © All Rights Reserved